CAROLO

Click dublu pe imaginea de mai sus pentru a vizualiza imaginea intreaga

Micsorare
Marire

CAROLO

Soba pe lemne Dimensiuni: H 690 x W 620 x D 439 mm


3.385,00 RON

Descriere detaliata

Soba pe lemne Invicta Carolo dispune de o structură din fontă, sistem post combustie, sistem auto-curățare sticlă și alimentare frontală.

Numită astfel pe bună dreptate,  această sobă realizată complet din fontă  își arată cu mândrie originile din Ardenne. Vă invită să descoperiți panorame magnifice și o căldură incomparabilă. Nu ezitați să profitați de performanțele sale energetice generoase.

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Racordabil

Posibilitatea de a conecta direct la sobă alimentarea cu aer proaspăt din exterior sau dintr-un vid sanitar.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.

Detalii tehnice: Putere termica: 8 kw Randament: 74,7 % Combustibil: lemn 50 cm Diametru evacuare: 15 cm Dimensiuni: H 690 x W 620 x D 439 mm Greutate: 118 kg Garantie: 5 ani Producator: www.invicta.fr

ALTE PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

CHATEL
2874 RON
CAROLO
3385 RON
CANDY
4409 RON
DORELLA L8 LIBERTY
4540 RON