Conditii de transport

Metoda de livrare
1. Colectare de la sediul nostru – fara costuri aditionale de transport.
2. Expedierea comenzii se face prin firma de curierat DPD Romania, termenul de livrare este de 24-72h.

IN CAZUL RETURULUI, COSTURILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT.
La receptia produselor cumparatorul are obligatia de a verifica corectitudinea acestora, din punct de vedere al calitatii si al cantitatii, precum si de a reclama eventualele probleme in aceeasi zi.
Produsele se livreaza doar dupa ce se inregistreaza plata acestora si al transportului in contul firmei. Clientul va fi anuntat printr-un email in acest sens.
Toate produsele comandate vor fi insotite de factura fiscala! Factura fiscala se gaseste sub actele de livrare ale curierului.

RETUR
Pentru orice nelamurire sau neintelegere, va rugam sa ne contactati la email info@accesorii-semineu.ro

Temei legal
Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract incheiat la distanta cu un profesionist, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului.

Cum se face returnarea produselor?
Conform O.U.G. 34/2014 ‘’Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.
Pentru a va exercita dreptul de returnare a produselor este suficient sa ne informati de intentia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, pe email.

Conditii de retur
Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite de catre client, cu ambalajul si toate accesoriile originale intacte, astfel incat acestea sa poata fi revandute ca noi.
In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, continut incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului.
Produsele care reprezinta o “comanda speciala”, definita ca fiind produsul comandat de catre client cu alte culori, alte dimensiuni, alte marimi si alte configuratii fata de produsele de serie, nu pot face obiectul returului.
Produsele modificate dupa anumiti parametri conform cerintelor clientului nu pot fi returnate       Nu recomandam returnarea produselor deja folosite sau deteriorate pentru a se evita refuzul returului si plata taxelor de curier dus-intors de catre client.
Adresa de returnare a produselor: calea Bucuresti 148 Brasov, judet Brasov

Plata retur
Optiunea privind modalitatea de returnare a produselor apartine in totalitate clientului, care va suporta in mod direct pretul transportului de retur, in functie de preturile practicate de operatorul ales.

Returnarea contravalorii produselor
In cazul in care conditiile de retur sunt indeplinite se va returna exclusiv contravaloarea produselor, nu si a transportului acestora catre client.
Returnarea contravalorii produselor acceptate ca retur se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor, prin virament bancar in contul indicat de catre client.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.