Politica de confidentialitate

SC MIRCEA SEMINEE  S.R.L. atesta  faptul ca va respecta  drepturile oferite de Legea nr 677/2001  pentru protectia  persoanelor  cu privire  la prelucrarea datelor cu caracter  personal si cu libera circulatie a acestor date.
Asiguram  mentinerea sub confidentialitate a  datelor transmise si utilizate in sistemul informational de catre clientii companiei. Aceste informatii  vor putea fi folosite doar in scopuri strict contractuale, confirmarea unor comenzi, transmiterea unor actualizari in legatura cu promotiile existente si  instiintari cu privire la comanda facuta, aceste demersuri fiind realizate doar cu acordul  anticipat al clientului.

SC MIRCEA SEMINEE  S.R.L. nu utilizeaza  datele dumneavoastra particulare in alte scopuri decat cele contractuale, nu furnizeaza  adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul  si nu comunica mai departe datele dumnevoastra particulare  fara acordul anticipat al dumneavoastra.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC MIRCEA SEMINEE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este emiterea facturilor de vanzare marfa si servicii. Refuzul dvs. determină neinregistrarea datelor.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar de catre SC MIRCEA SEMINEE SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.
Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la (info@accesorii-semineu.ro)
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.