UTILIZARE SITE

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.accesorii-semineu.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Ne rezervam dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

         Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.accesorii-semineu.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii de vanzare. Pentru motive justificate, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului în vederea efectuarii unei comenzi în cazul în care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel societatea noastra. Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta la +4 0751211244.

         Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.accesorii-semineu.ro este proprietatea SC MIRCEA SEMINEE S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Confidentialitate

         Mircea Seminee S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.accesorii-semineu.ro si Mircea Seminee S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.accesorii-semineu.ro si Mircea Seminee S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

         Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.accesorii-semineu.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.accesorii-semineu.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru prin fax sau e-mail.
Mircea Seminee S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.